Multumim

Multumim!

 

Câteva cuvinte despre noi:

Suntem o firmă 100% românească de M&A (Mergers & Acquisitions) și 100% de partea vânzătorului. Îi pregătim afacerea pentru vânzare, creăm toate materialele necesare, creăm o listă (de fapt, mai multe liste) de 50-100 de firme interesate de a-i cumpăra afacerea, reprezentăm vânzătorul în contactele cu firmele interesate, oferim consultanță pas-cu-pas, în fiecare etapă a procesului… Pe scurt, facem totul pentru ca clientul nostru să-și vândă cât mai repede și la un preț-premium afacerea sa.

Deoarece volumul de muncă ce necesită fiecare afacere de vânzare e foarte mare, putem să ne ocupăm de maximum 6 firme într-un an.

Dupa 2 luni

Vizăm afaceri a căror valoare este între 1 – 30 milioane Euro, deoarece acesta e intervalul de preț neacoperit de nici o altă firmă din România (adică n-am găsit noi vreo firmă concurentă).

Dacă ai avut încredere în noi, ai apelat la noi prin formularul de pe Facebook iar afacerea ta e mai mică de 1 milioane Euro, dorim și noi să ne revanșăm. Vom încerca să te ajutăm să-ți vinzi afacerea cu idei, sugestii și planuri de acțiune pe care să le poți implementa și tu, cu ușurință.

Putem stabili o primă discuție, atunci când îți convine mai mult. Alege o zi și un interval de timp în care să vorbim câteva zeci de minute la telefon despre tine, despre afacerea ta și despre posibilitățile tale, dând click aici.

Să ne auzim cu bine!

Feri Lorincz