Despre noi

De cele mai multe ori atunci când o afacere nu poate fi vândută atunci va fi lichidată – mult sub prețul ei real. O lichidare de active nu e o situație plăcută. Cu toții pierdem.

Ceea ce ne dorim este ca tu să-ți închei aventura zâmbind. Acesta e cu adevărat măsura succesului nostru: zâmbetul tău de la final.

Ceea ce facem este probabil unic în România (și nu numai). Sunt doar câteva zeci de persoane ce mai fac asta conducând afaceri preluate de firme de investiții financiare: acestea cumpără afaceri cu potențial, le cresc valoarea și le revând peste câțiva ani cu mult mai mult decât le cumpăraseră.

S-ar putea să nu ai acces la acești profesioniști. Pentru asta suntem noi.

Nu mulți întreprinzători au auzit de aceste lucruri. Așa că sunt din ce în ce mai mulți ce mă întreabă ce anume facem noi, de ce e important acest lucru pentru afacerea lor și ce se va întâmpla dacă nu vor dori să mai vândă afacerea odată ce va fi pregătită pentru vânzare.

Cel mai simplu e să le răspund făcând o paralelă cu Arca lui Noe, chiar dacă nu suntem noi foarte credincioși:

„- Când a construit Noe Arca?”

„- Înainte să vină ploaia.”

„- Și dacă ploaia n-ar mai fi venit?”

„- Venea oricum, mai devreme sau mai târziu. Odată ce Arca era făcută, avea numai de câștigat. În plus, putea în sfârșit dormi liniștit, orice s-ar fi întâmplat.”

Hai să discutăm despre pregătirea afacerii tale pentru vânzare. Mă voi strădui să terminăm fiecare discuție a noastră cu câte un zâmbet.

Știi deja… pentru zâmbetul de la final.

Contactează-ne pentru pregătirea afacerii tale pentru vânzare